M2Talent

Yhdistämme ihmiset ja yritykset, tehtävät ja tekijät

M2Talent Oy on suomalainen, ihmisten kilpailukyvyn tunnistamiseen ja ohjaamiseen keskittynyt digitaalinen palveluyritys. Sovellamme  palveluprosessissamme modernia digitaaliteknologiaa sekä datapohjaista analytiikkaa asiakasyritysten HR-strategian tueksi.

Olemme luoneet täysin uudenlaisen palvelukonseptin, joka tekee osaamisen tunnistamisesta ja sen  hyödyntämisestä yrityksissä entistä nopeampaa, kustannustehokkaampaa ja nykyaikaisempaa – paikallisesti ja ympäri maailman. Autamme yritys- ja yksityisasiakkaitamme tekemään parempia päätöksiä laadukkaiden data-pohjaisten analyysiemme avulla.

M2Talent_logo

Match2Talent® - Uusi menetelmä datapohjaisen analytiikan hyödyntämiseen hr-funktioiden tukena

M2Talent kehitysohjelma

Match2Talent® -menetelmän avulla yksittäiset ihmiset oppivat tunnistamaan omat vahvuutensa ja ydinosaamisalueensa – ja yritykset löytävät henkilöstönsä tai ulkoisten hakijoiden joukosta nopeasti heidät, joiden potentiaali ja  ominaisuudet vastaavat parhaalla mahdollisella tavalla yrityksen strategiaa, arvoja ja tehtäväkohtaisia vaatimuksia.

Menetelmää voidaan käyttää monella tavalla, mutta lopulta kyse on aina löytämisestä – sopivan ihmisen, ominaisuuden tai tulevan työtehtävän löytämisestä digitaalisia työkaluja käyttämällä; tehokkaasti ja luotettavasti – ja täysin objektiivisesti; tasapuolisesti, yhtenäisin mittarein ja arviointikriteerein.

Match2Talent® -menetelmä soveltuu useampiin resursoinnin ja henkilöstöhallinnan prosesseihin jossa päätöksenteon tueksi tarvitaan analysoitua dataa.

Palvelut yrityksille
Palvelut hakijoille

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä