Sijoittajille

M2Talent sijoituskohteena

M2Talent Oy on vuonna 2012 perustettu suomalainen kasvuyritys, joka tähtää voimakkaasti kansainvälisille markkinoille Mazhr®-innovaatiollaan. Yrityksen perustajat ovat erittäin kokeneita mobiililiiketoiminnan ammattilaisia, joiden intohimona on digitalisoida resursoinnin, rekrytoinnin ja urasuunnittelun prosesseja modernin kognitiivisen teknologian tarjoamilla mahdollisuuksilla.

M2Talentin kehittämä Mazhr® on mobiili, globaalisti skaalautuva palvelu, joka auttaa yksilöitä urasuunnittelussa ja työn haussa. Palvelukehityksemme keskiössä ovat yksilö ja hänen työ- ja urakehitystarpeensa. Aihetta lähestytään niin uniikilla tavalla, että myös yritykset hyötyvät palvelun käytöstä. Innovatiivinen menetelmä mahdollistaa työnantajille aivan uudenlaisen tavan tehostaa sisäisiä ja ulkoisia resursoinnin prosessejaan. Mazhr® on ”Älykäs urasuunnittelun ja työnhaun assistentti taskussasi.  (www.mazhr.com)

Vino MAZHR

Born to be Global

Innovaationa Mazhr® on syntynyt kansainväliseksi. Maailmanluokan yhteistyökumppanimme varmistavat sen, että palvelutuotannossamme hyödynnetyt teknologiat skaalautuvat heti globaaliin käyttöön. Palvelumme kehittämistä ohjaa vahva helppokäyttöisyyden ja yksikertaistamisen tavoite. Hyödynnämme mobiilien käyttäjiemme sosiaalisia verkostoja palvelumme nopeaan levittämiseen ja annamme asiakkaittemme osallistua uusien ominaisuuksien kehittämiseen. Näin  varmistamme, että palvelu vastaa odotuksia jatkossakin.

Palvelukonseptimme kehittämisen ovat mahdollistaneet aiemmat rahoituskierroksemme, joissa myös Tekes, Finvera ja Forum Virium ovat olleet tukenamme. Innovaatiomme skaalaaminen ja lanseeraaminen kansainvälisesti ovat seuraavat tavoitteemme. Yhteistyökumppaneinamme kasvupolullemme toimivat mm. Piilaakson Blackbox Connect-ohjelma, NewCo Helsinki sekä Suomen Yrityskehitys Oy.

MAZHR 2016

Kehitämme organisaatiotamme ketterän johtamismallin periaatteiden mukaisesti

Asiakaskäyttäytymiseen pohjautuva johtamismallimme tukee tehokkaasti liiketoiminnan tavoitteita, antaa edellytykset vastata reaktiivisesti markkinan muutoksiin ja auttaa tekemään oikeat palvelu- ja teknologiapäätökset ilman raskasta päätöksentekokoneistoa.

Haluatko olla mukana luomassa digitaalista vallankumousta? Ota yhteyttä

Match2Talent-menetelmällä myyntiominaisuudet esille

M2Talent Oy on perustettu 2012

Toimitusjohtaja

Janne Vainio

Yhtiön hallitus:

Joonas Kettunen, pj
Thomas Koponen
Ari Ketola

Tiedotteet

09
Feb

M2Talent mukaan xEDU-ohjelmaan

Tiedotteet Uutiset - Janne Vainio

M2Talent Oy on valittu mukaan kansainväliseen xEdu startup-ohjelmaan keväälle 2018. Ohjelmaan osallistuvat 10 yritystä valittiin tiukan kilpailun perusteella lähes sadan yrityksen joukosta 30 eri maasta. xEDU on kiihdyttämö-ohjelma, jossa innovatiivisia…

04
Sep

MAZHR® mukana Jyväskylän Yliopiston Uranavigaattorissa

Tiedotteet Uutiset - Janne Vainio

  Jyväskylän yliopiston IT-tiedekunnan opiskelijat saavat lukuvuoden alkaessa käyttöönsä uuden Uranavigaattorin. Opiskelijoiden kehittämä sovellus auttaa opiskelijoita opiskelu- ja urasuunnittelussa opintojen kaikissa vaiheissa. IT-uranavigaattori suosittelee sopivia ammatteja opintojen ja luonteenpiirteiden perusteella…

14
Aug

Helsinki, Espoo ja Vantaa valitsivat korkeakoulutettujen työttömien työllistymispalveluksi M2Talent Oy:n ratkaisun.

Tiedotteet Uutiset - Janne Vainio

Uusi digitaalinen työllistämisinnovaatio, Mazhr®, takasi voiton M2Talent Oy:lle pääkaupunkiseudun yhteishankkeen kilpailutuksessa. Pääkaupunkiseudun Korko-hankkeen tavoitteena on vauhdittaa korkeakoulutettujen akateemisten pitkäaikaistyöttömien työllistämistä ja helpottaa työnantajien ja tekijöiden kohtaanto-ongelmaa uudenlaisella toimintatavalla. Voitto julkisessa…

MAZHR esillä medioissa

arcticstartup

Talouselämä

Good News F