Referenssit & Kumppanit

Autamme asiakkaitamme tekemään parempia päätöksiä

NurseBuddyCase NurseBuddy: Apuna kansainvälisen tiimin rakentamisessa

NurseBuddy on voimakkaasti kasvava kansainvälinen terveydenhuollon yritys, joka kehittää ohjelmistoa kotihoitoon ja kotisairaanhoitoon. NurseBuddyllä on tällä hetkellä toimipisteet Suomessa sekä Irlannissa ja asiakkaita useissa eri Euroopan maissa. NurseBuddy valittiin Euroopan “TOP-35 hottest eHealth startups” -listalle vuonna 2014. Yrityksen toimitusjohtaja Simo Hännikkälä on erittäin tyytyväinen yhteistyöhön M2Talent Oy:n kanssa:

”M2Talent on auttanut meitä rakentamaan ja kehittämään tiimiämme sekä Suomessa että kansainvälisesti. Olen saanut laadukasta ja tuloksellista palvelua henkilöstövalintoihin sekä myynnin kehittämiseen liittyen. Suosittelen M2Talent Oy:n palveluita kaikille, jotka haluavat löytää juuri omaan organisaatioonsa sopivia ’hyviä tyyppejä’ ja saada parempaa informaatiota päätöksentekonsa tueksi.”

Simo Hännikkälä, Toimitusjohtaja

Nurse Budy

Referenssiasiakkaitamme mm.

Asiakkaita

Kumppanimme auttavat kehittämään, kasvamaan ja kansainvälistymään

Blackbox

Google Venturesin tukema Blackbox Connect-ohjelma auttaa globaaleille markkinoille pyrkiviä lupaavia startup yrityksiä luomaan kontakteja Silicon Valleyn yhteisöön, sijoittajiin ja tarjoaa ammatillista tukea kansainvälistymiseen. M2Talent on valittu ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä mukaan ohjelmaan. Blackbox tarjoaa ammatillista apua globaalin Mazhr®-palvelun luomisessa sekä verkostoitumisessa.

IBM Watson

M2Talent Oy:n työnhakuun ja urasuunnitteluun kehitetty globaalisti skaalautuva mobiilipalvelu Mazhr® on valittu mukaan IBM:n Global Entrepreneur – ohjelmaan. IBM:n startup-ohjelma auttaa M2Talentia kasvamaan ja kansainvälistymään nopeammin. M2talent hyödyntää Mazhr®- palvelun toteutuksessa IBM:n uutta älykästä kognitiivista teknologiaa (WATSON, Bluemix) sekä globaalisti skaalautuvia palvelualustaa (SoftLayer).

NewCo

NewCo Yritys Helsinki on Helsingin kaupungin vuonna 2014 perustama yrityskasvun keskus. NewCo:n kasvukiihdytyspalveluiden tavoitteena on tukea voimakkaaseen kasvuun ja kansainvälisyyteen tähtääviä kasvuyrityksiä. M2Talent on valittu mukaan NewCon kasvukiihdytysohjelmaan, jonka tavoitteena auttaa merkittävästi yritystä kansainvälistymisen polulla.

CUT-E_logo_h_r

Cut-e on maailman johtava rekrytointiin, henkilövalintaan ja henkilöstön kehittämiseen liittyvien internetpohjaisten testien suunnittelija ja toimittaja. Cut-e:n sertifioituja työelämän testejä käytetään vuosittain miljoonien henkilöiden arvioinnissa yli 70 maassa useammalla kuin 40 kielellä. M2Talent hyödyntää cut-e:n digitaalista palvelurajapintaa Match2Talent-prosessinsa, sekä Mazhr®-palvelun toteutuksessa.

Jyväskylän_yliopiston_logo

M2Talent Oy on aloittanut Jyväskylän Yliopiston tietotekniikan laitoksen ja IBM:n kanssa kehitysprojektin, jonka tarkoituksena on hyödyntää kognitiivisen teknologian ja data-analytiikan tuomia mahdollisuuksia Mazhr® -palvelun kehittämisessä. Kuten M2Talent, myös JyU on IBM:n partner keinoälyyn perustuvan teknologian hyödyntämisalueiden kehittämisessä.

Tekes

Tekes on yritysten, yliopistojen, korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten haastavien tutkimus- ja kehitysprojektien ja innovaatiotoiminnan rahoittaja ja aktivoija.  Tekes on auttanut M2Talentia muuttamaan idean digitaalisesta Match2Talent®-menetelmästä liiketoiminnaksi tarjoamalla alkuvaiheen rahoitusta sekä asiantuntijapalveluja.

Finnvera_logo_RGB

Finnvera on valtion omistama erityisrahoittaja ja Suomen virallinen vientitakuulaitos Export Credit Agency (ECA). Finnvera tarjoaa rahoitusta yritystoiminnan alkuun, kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä viennin riskeiltä suojautumiseen. Finvera on auttanut M2Talentia yrityksen alkuvaiheen rahoituksen mahdollistajana.

Mamk

Mikkelin Ammatti- korkeakoulu on aktiivinen yhteistyökumppani yritysmaailman kanssa. Ammattikorkeakoulun tavoitteena on tarjota opiskelijoilleen harjoittelujaksoja, projekti- ja opinnäytetyöt sekä tutkimus- ja kehittämistyö eri muodoissaan osana yritysyhteistyötään. M2Talent ja MAMK ovat tehneet yhteistyötä Mazhr® -palvelun yhteisöllisyyden sekä markkinoinnin suunnittelussa opiskelijoiden harjoitustöiden puitteissa.

Yrityskehitys

Suomen Yrityskehitys Oy kehittää, kiihdyttää ja järkeistää asiakkaidensa yritystoimintaa. Yrityskehitys on tuonut M2Talentille lisää resursseja johtamiseen samalla kun yrityksen ydintiimi on saanut keskittyä enemmän oleelliseen: palvelukehitykseen, kansainvälistymiseen sekä asiakkaiden palvelemiseen.

PWGPotters Wheel Investment LLC (UAE) on yhteistyökumppanimme MAZHR-palvelun kansainvälistymisessä. PWG auttaa M2talentia mobiilipalvelun lanseeraamisessa Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan (MENA) alueelle, jossa työvoiman tarve ja liikkuvuus ovat suurta ja markkinakasvu jatkuvasti korkealla tasolla.

appgyver_logo

AppGyver on innovatiivisten mobiilisovellusten kehitystyökalujen tarjoaja. Yhtiöllä on toimipisteitä San Franciscossa ja Helsingissä. AppGyverin työkaluilla on yli 200 000 käyttäjää maailmanlaajuisesti. AppGyver auttaa M2Talentia toteuttamaan ja myymään Mazhr-applikaatiota yritysasiakkaille kansainvälisillä markkinoilla.