Hakijat & Paikat

Löydä omat vahvuutesi ja yritys, joka tarvitsee niitä.

Autamme Sinua tunnistamaan omat vahvuutesi ja kohtaamaan juuri neMazhr student – Kopio työnantajat, joiden avoimet työpaikat vastaavat Sinun kompetensseja, arvomaailmaa sekä osaamistasi. Mazhr®-palvelussamme 10.000 avointa tehtävää sinulle.

Mazhr® on uudenlainen työnhaku- ja urasuunnittelupalvelu joka auttaa Sinua tunnistamaan ja tuomaan esiin vahvuutesi ja potentiaalisi. Mazhr® avaa oven tuhansiin avoimiin työpaikkoihin ja valitsee Sinulle juuri ne uramahdollisuudet, jotka parhaiten sopivat toiveisiisi ja ominaisuuksiisi. Palvelumme on nyt Beta-vaiheessa ja voit aloittaa oman profiilisi rakentamisen jo tänään. Voit myös halutessasi suorittaa myös tyypillisiä työelämässä ja rekrytoinnissa hyödynnettäviä itsearviointeja.  Beta-vaiheessa itsearvioinnit on hinnoiteltu käyttäjille houkutteleviksi.

Aloita profiilisi rakentaminen tästä

Haemme ammattilaisia juuri nyt näihin tehtäviin

Tänään esittelyssä:

Ravintolapäällikkö, Tampere

M2Talent_logo

mazhr users

Lataa työnhaun pikaopas

Lue M2Talentin asiantuntijoiden laatimat vinkit digitaalisen työnhaun tueksi.

Lataa pikaopas (PDF)

Sähköposti (pakollinen)

Ilmoittaudu valmennukseen

M2Talentin suosittuja digitaalisen työnhaun valmennustapahtumia on järjestetty menestyksellä  yhteistyössä alueellisten työvoimapalvelujen sekä outplacement palveluja henkilöstölleen tarjoavien yritysten kanssa. Vuonna 2016 tarjoamme valmennusta myös yksityishenkilöille. Jos haluat tietoa seuraavista valmennuksista, jätä yhteystietosi jo nyt. Olemme yhteydessä sinuun kun koulutuskalenterimme täsmentyy.  Sitovat ilmoittautumiset kerätään lähempänä valmennuksen ajankohtaa.

Ilmoittaudu mukaan.

Sähköposti (pakollinen)

Huom! Yhteystietosi käsitellään luottamuksellisena eikä ilmoittautumisesi ole vielä sitova. Lähetämme sinulle lisätietoja valmennuksista sähköpostitse heti, kun seuraavan valmennuksen ajankohta varmistuu.