Hakijat & Paikat

Löydä omat vahvuutesi ja yritys, joka tarvitsee niitä.

Autamme Sinua tunnistamaan omat vahvuutesi ja kohtaamaan juuri neMazhr student – Kopio työnantajat, joiden avoimet työpaikat vastaavat Sinun kompetensseja, arvomaailmaa sekä osaamistasi. Mazhr®-palvelussamme 10.000 avointa tehtävää sinulle.

Mazhr® on uudenlainen työnhaku- ja urasuunnittelupalvelu joka auttaa Sinua tunnistamaan ja tuomaan esiin vahvuutesi ja potentiaalisi. Mazhr® avaa oven tuhansiin avoimiin työpaikkoihin ja valitsee Sinulle juuri ne uramahdollisuudet, jotka parhaiten sopivat toiveisiisi ja ominaisuuksiisi. Palvelumme on nyt Beta-vaiheessa ja voit aloittaa oman profiilisi rakentamisen jo tänään. Voit myös halutessasi suorittaa myös tyypillisiä työelämässä ja rekrytoinnissa hyödynnettäviä itsearviointeja.  Beta-vaiheessa itsearvioinnit on hinnoiteltu käyttäjille houkutteleviksi.

Aloita profiilisi rakentaminen tästä

Haemme ammattilaisia juuri nyt näihin tehtäviin

Tänään esittelyssä:

Luo oma MAZHR-profiiliM2Talent_logo

mazhr users

Lataa työnhaun pikaopas

Lue M2Talentin asiantuntijoiden laatimat vinkit digitaalisen työnhaun tueksi. Lataa pikaopas (PDF)

Sähköposti (pakollinen)

Ilmoittaudu M2Talent Akatemian seuraavaan valmennukseen (2 & 9 toukokuuta)

M2Talent Akatemia järjestää jälleen toukokuussa suositun ja erinomaiset palautteet saaneen Uravalmennuskurssin. Kurssille otetaan mukaan ensimmäiset 28 ilmoittautunutta.

Ilmoittaudu mukaan.

Sähköposti (pakollinen)

Huom! Yhteystietosi käsitellään luottamuksellisena eikä ilmoittautumisesi ole vielä sitova. Lähetämme sinulle lisätietoja valmennuksista sähköpostitse heti, kun seuraavan valmennuksen ajankohta varmistuu.