M2Talent on menestynyt viimeaikoina erinomaisesti yhteiskunnallisesti merkittävissä työllistämishankkeissa.  Digitaalinen MAZHR-palvelu sekä kokeneiden mentoreidemme tarjoamat uravalmennuksen sessiot ovat keränneet poikkeuksellisen paljon kiitosta kohderyhmässään.

Järjestämme toukokuussa 2018 avoimen uravalmennus-kurssin jonne paikat ovat myynnissä juuri nyt.  Lue lisää M2talent Akatemiasta ja ilmoittaudu seuraavalle kurssille jo toukokuussa. Jos olet harkitsemassa urallesi uutta suuntaa on tämä mahdollisuus sinulle arvokas.

Klikkaa M2Talent Akatemia

PalauteOlemme viimeisen puolen vuoden aikana valmentaneet lähes 250 omaa uraansa suunnittelevaa henkilö lähemmäs uutta työpaikkaa. Saamamme palaute on ollut erinomaista. Ohessa yhteenveto pääkaupunkiseudun Korko-hankkeen asiakkaiden antamasta palautteesta. Uravalmennukseemme osallistuneista 70% antaa palautekyselyssämme asteikolla 1-10 arvosanaksi palvelustamme 9 tai 10.

 

 

Lisätietoja:  Antero Ojanaho  041 544 3438 & Kari Wikholm 0400 884 253

M2Talent_logo