M2Talent ja MAZHR-palvelu osallistuvat Abu Dhabissa huhtikuun viimeisellä viikolla järjestettävään Bett Middle East tapahtumaan.

Bett MEA on markkina-alueen suurin oppimisteknologian messu- ja seminaaritapahtuma.   M2Talent on mukana xEdu-kiihdyttämön yhteisellä messustandillä, jossa useat suomalaiset teknologia-startupit esittelevä tuotteitaan alueen organisaatioille, yrityksille ja opiskelijoille.

– Olemme kehittämässä digitaalista MAZHR-palvelua elinikäiseen urasuunnitteluun. Työikäisten asiakkaiden auttamisessa palvelumme on jo osoittautunut menestykseksi, mutta nyt xEdu:n accelerator-ohjelmassa olemme saaneet vahvan taustatuen education-segmentin asiakastarpeiden tunnistamiseen. Bett-messuilla Abu Dhabissa pääsemme keskustelemaan palvelumme mahdollisuuksista myös kansainvälisten markkinoiden tarpeisiin peilaten – kertoo M2Talent Oy:n Founder ja CMO Jane Moilanen

Bett MEA

 

Lisätietoja:  Jane Moilanen 040 503 4009

Lue lisää:  Bett MEA

M2Talent_logo