xEDU MAZHR

M2Talent Oy on valittu mukaan kansainväliseen xEdu startup-ohjelmaan keväälle 2018. Ohjelmaan osallistuvat 10 yritystä valittiin tiukan kilpailun perusteella lähes sadan yrityksen joukosta 30 eri maasta.

xEDU on kiihdyttämö-ohjelma, jossa innovatiivisia ratkaisuja yhteiskehitetään koulujen ja yrityksien yhteistyönä. Ohjelma tarjoaa mukaan valituille yrityksille laadukkaan ekosysteemin tuotteiden ja palveluiden kehittämiseksi. Lisäksi ohjelma auttaa kasvattamaan liiketoimintaa niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla.

M2Talent Oy:n soveltaa  xEDU-ohjelman avulla Mazhr®-palvelun ominaisuuksia tavoitteenaan luoda elinikäisen työelämään tähtäävän oppimisen digitaalinen suunnittelualusta. On tärkeää, että nuoret opiskelijat tunnistavat ajoissa luontaiset vahvuutensa sekä ennen kaikkea henkilökohtaiset kehittymisen alueet. M2Talent Oy:n toteuttaa Mazhr®-palvelusta ratkaisua opintojen ohjauksen apuvälineeksi ja konkreettista työkalua henkilökohtaisen urapolun hahmottamiseen ja toteuttamiseen.

xedu spring 2018

Mazhr®–palvelussa käyttäjille tarjotaan mahdollisuus tunnistaa omat luontaiset työelämän kannalta keskeiset ominaisuudet ja peilata niitä työmarkkinoilla avoimena olevien työtehtävien vaatimuksiin. Palvelua voi käyttää myös työn hakemiseen, rekrytointiin, oman uran suunnitteluun sekä olevan organisaation kehittämiseen.

Lue lisää:  xEDU