Mazhr & Uranavigaattori

Jyväskylän yliopiston IT-tiedekunnan opiskelijat saavat lukuvuoden alkaessa käyttöönsä uuden Uranavigaattorin. Opiskelijoiden kehittämä sovellus auttaa opiskelijoita opiskelu- ja urasuunnittelussa opintojen kaikissa vaiheissa. IT-uranavigaattori suosittelee sopivia ammatteja opintojen ja luonteenpiirteiden perusteella

Ohjelma hyödyntääM2Talent Oy:n kehittämän MAZHR®-palvelun ominaisuuksia. Uuden digitaalisen palvelun avulla henkilöiden luontaisia ominaisuuksia voidaan peilata eri työtehtävien digitaalisiin vaatimusprofiileihin.

” Tiivis yhteistyö yliopiston IT-tiedekunnan kanssa on auttanut mallintamaan eri työtehtävien menestystekijät digitaaliseen muotoon. Tällä hetkellä palveluamme käytetään urasuunnittelun ohella kohtaanto-ongelman ratkaisemiseen erilaisissa työllistämiseen liittyvissä projekteissa”, sanoo M2Talent Oy:n toimitusjohtaja Janne Vainio.

Lue koko JyU:n tiedote: