M2Talent Oy ja dubailainen Potters Wheel Group osallistuivat Suomen Yrityskehitys Oy:n ja Jyväskylän kaupungin järjestämään Jyväskylä Business Rally- tapahtumaan heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Neste Rallyn yhteyteen järjestetyssä tapahtumassa maan kiinnostavimmat startup-yritykset kohtasivat kotimaisia ja kansainvälisiä sijoittajia.

Neste Rally PWG

Business Rally tarjosi M2Talent Oy:lle mahdollisuuden neuvotella Potters Wheel Groupin hallituksen Abdulla Matarin kanssa syksyllä käynnistyvän yhteistyön yksityiskohdista sekä aikatauluista.

M2Talent on jo keväällä solminut sopimuksen Potters Wheel Investment LLC:n kanssa Mazhr-palvelun lanseerauksesta Dubain sekä koko MENA:n alueelle. Mazhr on M2Talent Oy:n kehittämä globaalisti skaalautuva urasuunnittelun ja työnhaun palvelu. Palvelua kehitetään yhteistyössä Jyväskylän Yliopiston Tietotekniikan laitoksen kanssa hyödyntäen data-analytiikkaa ja keinoälyn tuomia mahdollisuuksia.

Lue myös