Suomalainen startup-yritys M2Talent Oy on solminut yhteistyösopimuksen Dubaissa toimivan Potters Wheel Investment LLC:n (UAE) kanssa. Yhteistyö mahdollistaa M2Talent Oy:n kehittämän Mazhr® -palvelun lanseerauksen koko Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan (MENA) alueelle. Alue on suuren rakennemuutoksen kourissa ja tarve löytää oikeanlaisia osaajia on valtaisa.

Dubai

M2Talent Oy tuo alueelle Mazhr -palvelun, joka nopeuttaa ja auttaa työmarkkinoiden tarjonnan ja kysynnän kohtaamista. Alue on rakennemurroksessa ja sen valtioiden tavoitteena on kehittää uudenlaisia tulonlähteitä eri toimialoilta ja hyödyntää erilaisia digitalisia ratkaisuja. Työvoiman liikkuvuus MENA alueen sisällä ja alueelle on suurta. Tämä tuo erittäin suuren markkina-potentiaalin Mazhr palvelulle.

M2Talent Oy kehittämä Mazhr- palvelu on globaalisti skaalautuva mobiilipalvelu. Se on ”älykäs assistentti” työnhakijalle ja uraa suunnittelevalle. Palvelu auttaa löytämään ura- ja työmahdollisuuksia yksilön todellisen potentiaalin, ei ainoastaan CV: tiedon perusteella. Työnantaja löytää Mazhr®-palvelusta nopeasti ja kustannustehokkaasti sopivimmat kandidaatit.

Tämä on meille valtaisa mahdollisuus lanseerata, ei ainoastaan MENA:n alueella, vaan myös globaaleilla markkinoilla. Potters Wheel Group:lla on toimintaa 53 maassa ja se on meille erittäin vahva yhteistyökumppani. Dubai on mielenkiintoinen kansainvälinen business hub, josta on hyvä aloittaa kansainvälistyminen.” Toteaa M2Talent Oy:n markkinointijohtaja Jane Moilanen.

Olemme todella tyytyväisiä saadessamme yhteistyössä M2Talent Oy:n kanssa lanseerata Mazhr-palvelu Arabi Emiraatteihin ja koko MENA:n alueelle. Tämä yhteistyö on yhteiskunnallisestikin merkittävä, sillä se tuo sekä uudenlaisen ratkaisun työmarkkinan toimivuuteen että menestyvää liiketoimintaa alueellemme.” sanoo Sina Fattahi, CEO/Vice-Chairman, Potters Wheel Group.

M2Talent tekee myös yhteistyötä Jyväskylän Yliopiston tietotekniikan laitoksen kanssa keinoälyn ja data-analytiikan hyödyntämiseksi Mazhr -palvelussa. M2Talent Oy on valittu myös IBM:n Global Entrepreneurship-ohjelmaan, jossa IBM tukee sen Watson älypilveä hyödyntäviä palveluita.