M2Talent Oy ja sovelluskehittäjille työkaluja kehittävä AppGyver Oy ovat solmineet sopimuksen yrityksille räätälöityjen Mazhr -applikaatioiden kehittämisestä ja globaalista jakeluyhteistyöstä. 

Mazhr on M2Talent Oy:n globaalisti skaalautuva, ensisijaisesti kuluttajille kehitetty mobiilipalvelu urasuunnitteluun ja työnhakuun. Palvelu lanseerataan vuoden loppuun mennessä Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan alueelle M2Talent Oy:n yhteistyökumppanin Potters Wheel Invest LCC:n (UAE) kanssa.

appgyver_logoAppGyverin kehittämät ratkaisut auttavat M2Talentia kehittämään MENA-alueen tarpeisiin räätälöitäviä mobiilisovelluksia nopeammin ja kustannustehokkaammin. Yritykselle Mazhr -palvelu on työkalu sekä ulkoiseen että sisäiseen rekrytointiin. Samalla yritykselle syntyy tietopankki sen kompetensseista ja niiden kehityksestä. AppGyverille vastaavasti yhteistyö mahdollistaa pääsyn vahvassa kasvussa olevalle MENA:n markkina-alueelle.

”AppGyver on ketterä yhteistyökumppani, jonka työkalujen avulla Mazhr-palvelun yrityksille suunnattujen ja räätälöitävien sovellusten toteuttaminen on helppoa. AppGyverin ratkaisun avulla voimme kehittää nopeasti uudenlaisia kustannustehokkaita ratkaisuja yritysten sisäiseen työmarkkinaan ja ulkoiseen rekrytointiin. Appgyverin globaalisti toimivat ratkaisut ja sen yhteistyö IBM:n kanssa Watson keinoälyn hyödyntämisessä on myös meille tärkeää, sillä M2Talent on valittu IBM Global Entrepreneurship -ohjelmaan keinoälyn sovellusten kehittämiseksi.” kertoo M2Talent Oy:n toimitusjohtaja Janne Vainio.

”M2Talentin solmima jakelusopimus MENA-alueelle avaa AppGyverille mahdollisuuden markkinoida osaamistaan ja työkalujaan Mazhr-palvelun yhteydessä. Yhteistyösopimuksemme mahdollistaa todellisen win-win asetelman molemmille osapuolille kansainvälisillä markkinoille.” toteaa yrityksen toimitusjohtaja Marko Lehtimäki.

Yhteistyön tuloksena syntyviä yrityskäyttäjille räätälöityjä Mazhr -applikaatioita myydään ja markkinoidaan jatkossa AppGyverin asiakkaille osana AppGyverin palveluportfoliota ja M2Talentin sekä M2Talentin muiden jakelukumppaneiden asiakkaille osana Mazhr -palvelua.

Lisätietoja:

Janne Vainio+358400400171, janne.vainio(at)m2talent.fi

Marko Lehtimäki +358404877000, marko.lehtimaki(at)appgyver.com