M2Talent Oy on valittu mukaan Helsingin kaupungin NewCo kasvukiihdytysohjelmaan. NewCo YritysHelsinki on Helsingin kaupungin vuonna 2014 perustama yrityskasvun keskus.

NewCo:n kasvukiihdytyspalveluiden tavoitteena on tukea voimakkaaseen kasvuun ja kansainvälisyyteen tähtääviä kasvuyrityksiä. M2Talent Oy on kehittämässä työnhakuun ja urasuunnitteluun fokusoituvaa globaalisti skaalautuva Mazhr® -mobiilipalvelua ja uskoo, että NewCo:n kasvukiihdytysohjelma auttaa merkittävästi yritystä kansainvälistymisen polulla.

NewCoM2Talent Oy valittiin aiemmin joulukuussa mukaan IBM:n Global Entrepreneur – Ohjelmaan, joka mahdollistaa mm. tekoälyn ja muun uusimman teknologin hyödyntämisen Mazhr®-palvelun kehitystyössä.

Pohjoismainen Nordic Startup Awards -palkintokomitea valitsi Helsingin kaupungin YritysHelsinkiin kuuluvan NewCo Factory -hankkeen Suomen parhaaksi startup-yrittäjille kohdennetuksi palveluksi vuonna 2014.

Lue lisää:  NewCo YritysHelsinki

MAZHR